Over Easyfairs

Ontdek de toekomst samen met ons

In een wereld die voortdurend verandert en gedreven wordt door technologie, zijn er enkele dingen die nooit veranderen. Velen van ons zeggen: “Ik waardeer de technologische vooruitgang, maar ik verlang naar echte verbinding!” Dit is waarom de evenementenbranche een veelbelovende toekomst tegemoet gaat. Er is gewoon geen vervanging voor “erbij zijn”. Alleen een live-evenement kan een ervaring bieden die al onze zintuigen prikkelt. Bij Easyfairs omarmen we nieuwe technologie en innoveren we voortdurend om “erbij zijn” nog interessanter te maken dan ooit tevoren, met evenementen die levens veranderen. Dit is wat we bedoelen wanneer we u uitnodigen om de toekomst te komen ervaren.

Een evenementenbedrijf dat opvalt

Bij Easyfairs doen we de dingen graag net even anders. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren en de evenementenindustrie op zijn kop te zetten. Wij zijn het bedrijf dat eruit springt. Tegenwoordig organiseren we diverse evenementen, van zakelijke beurzen tot bruisende consumentenbeurzen en onvergetelijke fanfestivals. Maar dat is nog niet alles; we bieden ook bijeenkomsten, congressen en conferenties aan. Geen wonder dat Easyfairs is uitgegroeid tot een van de top 20 evenementenbedrijven ter wereld.

Maar wat heeft ons hier gebracht? Het begint met een duidelijke focus op onze missie, visie en kernwaarden. Daarnaast zijn er vijf belangrijke factoren voor ons succes:

  1. Klantgerichtheid
  2. Vereenvoudiging (‘Easify’)
  3. Een volledig geïntegreerd en schaalbaar platform
  4. Getalenteerde medewerkers
  5. Technologie & Data-Driven aanpak.

Onze missie

Wij brengen community’s samen, inspireren hen met een blik op hun toekomst, stimuleren verbindingen en bieden een levensverrijkende ervaring.

Onze visie

Ons doel is om dé toonaangevende evenementenorganisator te worden in onze geselecteerde geografische markten en niche sectoren.

Een pan-Europees bedrijf

Bij Easyfairs zijn we trots op onze pan-Europese aanpak. We zijn verdeeld over 5 regionale hubs: België, Nederland, de Scandinavische landen, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH), en het Verenigd Koninkrijk & Internationaal. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het hart van Brussel, en we hebben maar liefst 20 kantoren in heel Europa, waar meer dan 700 getalenteerde individuen zich inzetten voor ons succesverhaal.

Maar dat is nog niet alles! Easyfairs beheert ook 8 Europese locaties die dienen als de schitterende podia voor onze evenementen. Vier zitten er in België (Antwerpen, Mechelen, Gent en Namen), twee in Nederland (Gorinchem en Hardenberg), en nog twee in Zweden (Malmö en Stockholm).

Met onze wortels in België en onze vleugels wijd verspreid over Europa, verwelkomen we u graag op een van onze evenementen vol mogelijkheden en unieke ervaringen. Ontdek Easyfairs en onze mooie Europese locaties. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!