Deadline verstreken: Helaas kun je niet meer deelenemen aan onze uitnodigingsservice. De deadline voor het aanleveren van jouw relatielijst was 17 juli 2023. Door het niet deelnemen aan de uitnodigingsservice loop je een aantal voordelen mis. Wel kun je nog bijdragen aan de bezoekerskwaliteit. In My Easyfairs vind je jouw persoonlijke digitale uitnodigingslink en diverse materialen om jouw beursdeelname actief te promoten. 

De belangrijkste voordelen op een rij!

1. Gratis uitnodigingen versturen met uw bedrijfsnaam erop!
65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en kosten die u normaal kwijt zou zijn voor een soortgelijke uitnodigingskaart, bespaart u hiermee! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor de potentiële bezoekers duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.
2. U hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van uw relaties! En alles is AVG-Proof!
Wij hebben een beveiligde omgeving ontwikkeld waar u met één klik op de knop relatielijsten kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houdt u tijd over en kunt u uw beursdeelname optimaal voorbereiden.
3. U levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit
U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u veel invloed op wie u ontmoet.
4. Gegarandeerd bezoek op uw stand
Omdat u tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit uw bedrijfsnaam, hebben veel (potentiële) relaties kennisgenomen van uw beursdeelname. Hiermee heeft u de kans dat zij een bezoek zullen brengen aan uw stand aanzienlijk verhoogd.

Veilig en AVG-proof

Omdat wij u voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om uw relatielijst(en) aan te leveren geven we u graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die u ons doet toekomen in deze relatielijsten. Easyfairs hecht veel waarde aan uw privacy en die van uw relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Uitvaart Expo en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van u als exposant. Daarom gaan we hier zorgvuldig mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In deze uitnodigingensamenwerking verleent u ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van uw relatie te sturen. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, ontvangen een uitnodiging per mail en niet per post. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om uw relatielijst(en) eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van uw bestaande en beoogde relaties.

Alles voor je op een rij

Uit uw bedrijfsnaam

De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van relaties uit uw naam.

Geen andere doeleinden

Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.

Beveiligde omgeving

U uploadt uw relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs.

Ontdubbeld

Uw relatielijsten worden AVG-proof ontdubbeld.

Eenmalig gebruik

Uw gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen.

Direct vernietigd na afloop

Uw relaties worden enkel opgenomen in onze database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens.