In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers. Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

MARKETINGMATERIALEN

In My Easyfairs vindt u diverse marketingmaterialen, onder het kopje “bekijk de documenten”. De map bevat op dit moment het beurslogo in verschillende formaten en een banner. Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketinguitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

PROMOTIEPAKKET​

Naast de digitale promotiemiddelen ontvangt u een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee u uw relaties nogmaals kunt attenderen op uw deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

 

Deze uitnodigingskaarten worden, vanwege duurzaamheidsredenen, alleen nog maar op aanvraag verzonden. Wilt u deze ontvangen? Laat het ons even weten.

GRATIS E-TICKETS

Vermeld dat de bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via uw persoonlijke registratielink. Deze link vindt u in My Easyfairs (kopje “nodig klanten uit”). U kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter uw e-mailhandtekening of banners op uw website zodat u het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

GRATIS UITNODIGINGSSERVICE

Daarnaast kunt u ook deelnemen aan de gratis uitnodigingsservice van Easyfairs, de service waarmee we u ontzorgen en uw relaties voor u uitnodigen. Een handige tool om de juiste kwalitatieve bezoekersdoelgroep naar de beurs te trekken en een tool die u tijd en kosten bespaart.