Evenementenhal Gorinchem – 11 & 12 september 2024

VTU en Easyfairs bevestigen samenwerking VTU Uitvaart Vakbeurs 2026

Trots kunnen wij melden dat VTU en Easyfairs de samenwerking aangaan voor de organisatie van de VTU Uitvaart Vakbeurs in 2026. Dat betekent dat de VTU Uitvaart Vakbeurs in 2026 wederom zal plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem.

In september 2024 waren er zowel door Easyfairs als door de VTU activiteiten gepland, respectievelijk de Uitvaart Expo en VTU Uitvaart Vakdag. Voortvloeiend uit deze hernieuwde samenwerking en gezamenlijk toewerkend naar de VTU Uitvaart Vakbeurs in 2026, is besloten om de Uitvaart Expo 2024 gepland voor 11/12 september te annuleren.

Belangrijke update

Trots kunnen wij melden dat VTU en Easyfairs de samenwerking aangaan voor de organisatie van de VTU Uitvaart Vakbeurs in 2026. Dat betekent dat de VTU Uitvaart Vakbeurs in 2026 wederom zal plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem.

In september 2024 waren er zowel door Easyfairs als door de VTU activiteiten gepland, respectievelijk de Uitvaart Expo en VTU Uitvaart Vakdag. Voortvloeiend uit deze hernieuwde samenwerking en gezamenlijk toewerkend naar de VTU Uitvaart Vakbeurs in 2026, is besloten om de Uitvaart Expo 2024 gepland voor 11/12 september te annuleren.