Evenementenhal Gorinchem – 11 & 12 september 2024

Uitvaart Expo en RememberMe brengen vraag en aanbod samen met Funeral Career Fair 

GORINCHEM – Uitvaart Expo, de nieuwe en verrassende beurs in de uitvaartsector, kondigt de lancering aan van de Funeral Career Fair tijdens de komende editie op 11 en 12 september 2024. Dit initiatief biedt de gelegenheid voor young professionals, afgestudeerden, stagiaires en werkzoekenden om hun carrière in de uitvaartsector een vliegende start te geven.   

“Met de Funeral Career Fair willen we een brug slaan tussen vraag en aanbod in de uitvaartsector. We willen niet alleen kansen creëren voor degenen die opzoek zijn naar een uitdagende loopbaan, maar ook de bedrijven in deze branche de mogelijkheid bieden om nieuw talent te ontdekken en aan te trekken”, zegt Mascha de Bruin namens Uitvaart Expo.  

De Funeral Career Fair op Uitvaart Expo 2024 biedt een dynamische omgeving waar geïnteresseerden hun droombaan kunnen vinden. Van boeiende gesprekken met vooraanstaande bedrijven tot waardevolle tips en trucs over solliciteren en het opstellen van cv’s. Ook is er voor de geïnteresseerden een uitvaart assessment beschikbaar om te bepalen of een carrière in deze branche wel bij hen past.  

“RememberMe is trots om het initiatief te hebben genomen voor het organiseren van de eerste Funeral Career Fair in 2024 dat op de Uitvaart Expo een prachtig podium krijgt. Door onze krachten te bundelen met Uitvaart Expo kunnen we nieuw talent een dynamische omgeving bieden waar men elkaar kan ontmoeten, netwerken en een passende uitdaging kan ontdekken. De Funeral Career Fair biedt niet alleen mogelijkheden voor carrièreontwikkeling, maar ook waardevolle inzichten over de uitvaartbranche als loopbaankeuze. We kijken ernaar uit om samen met Uitvaart Expo een inspirerende carrièrebelevenis te introduceren”, aldus eigenaar Orlanda Adams van RememberMe.  

Verder is het beursteam van Uitvaart Expo volop bezig met de organisatie van de komende editie, waarbij de focus ligt op netwerken, aandacht voor thema’s als duurzaamheid en cultuur en het presenteren van de laatste innovaties en trends. “Alles wordt in het werk gesteld om in september een verrassend en prikkelend event aan te bieden voor uitvaartondernemers en alle andere mensen werkzaam in de uitvaartbranche”, aldus De Bruin. 

De 2-daagse Uitvaart Expo is gratis te bezoeken op woensdag 11 september van 10.00 tot 21.00 uur en op donderdag 12 september van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Ook staat er een hapje en een drankje klaar voor alle bezoekers. Voor meer informatie: www.uitvaart-expo.nl. 

Belangrijke update

Trots kunnen wij melden dat VTU en Easyfairs de samenwerking aangaan voor de organisatie van de VTU Uitvaart Vakbeurs in 2026. Dat betekent dat de VTU Uitvaart Vakbeurs in 2026 wederom zal plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem.

In september 2024 waren er zowel door Easyfairs als door de VTU activiteiten gepland, respectievelijk de Uitvaart Expo en VTU Uitvaart Vakdag. Voortvloeiend uit deze hernieuwde samenwerking en gezamenlijk toewerkend naar de VTU Uitvaart Vakbeurs in 2026, is besloten om de Uitvaart Expo 2024 gepland voor 11/12 september te annuleren.