Evenementenhal Gorinchem – 11 & 12 september 2024

Uitvaart Expo 2024 succesvol ontvangen

GORINCHEM – Na de bekendmaking van beursorganisator Easyfairs dat zij Uitvaart Expo op 11 en 12 september 2024 in Evenementenhal Gorinchem gaan lanceren, zijn de eerste exposanten en samenwerkingen al een feit. Ook krijgen de thema’s op Uitvaart Expo 2024 al verdere invulling met medewerking van een groep ondernemers uit de uitvaartsector. “Deze eerste snelle ontwikkelingen zijn erg positief en zorgen voor een vliegende start van het concept”, zegt Mascha de Bruin namens Uitvaart Expo.

Eerder deze maand kondigde Easyfairs aan dat ze Uitvaart Expo in 2024 gaan lanceren als antwoord op de groeiende behoefte vanuit de uitvaartbranche aan een centraal gelegen en onafhankelijke ontmoetingsplaats voor professionals om de toekomst van de sector te ontdekken en vorm te geven. Dat die groeiende behoefte er daadwerkelijk is, blijkt nu wel dat de eerste exposanten zich dus al hebben ingeschreven voor Uitvaart Expo 2024. De Bruin: “Daar zijn we ontzettend content mee. Zij omarmen ons beursconcept, waarbij de focus onder andere ligt op uitvaarten voor verschillende culturen, duurzaamheid, service en ontzorgen, innovaties, live demonstraties en keynote sprekers.”

In de komende periode maakt de organisatie meer bekend over het programma van Uitvaart Expo. “Na de lancering heeft een groep ondernemers uit de uitvaartsector zich gemeld om mee te denken aan de verdere invulling van onze thema’s. Er is een enorme bereidwilligheid om samen de schouders onder dit unieke concept te zetten”, aldus De Bruin.

Uitvaart Expo is gratis te bezoeken op woensdag 11 september van 10.00 tot 21.00 uur en op donderdag 12 september van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer info inzake een deelname kunt u contact opnemen met accountmanager Celine Brender à Brandis: +31 (0)6 31 98 80 35 of  Celine.BrenderaBrandis@easyfairs.com.